Menú
0 Àrea client

Consells pels cabells grassos

La causa principal dels cabells grassos és l’excés de segregació de grassa, que dona una sensació permanent de cabells bruts, molt molesta.

Si tens aquest tipus de problema, segueix llegint, et donarem alguns consells que t’ajudaran molt.

Per començar pot resultar molt obvi però tocar-se els cabells els embruta moltíssim ja que traspassem la brutícia que puguem tenir a les mans al cabell, per tant seria el primer consell que podem donar-vos.
Una altre cosa que ens ajudarà molt es utilitzar un xampú específic per aquest tipus de cabells, un pensat per cabells grassos d’arrels però que a la vegada cuida les puntes.
Per altre banda també recomanem evitar productes d’acabat de textura grassa com olis o amb moltes silicones que també hauríem d’evitar dipositar a l’arrel.

A més quant rentem el cabell és millor no utilitzar l’aigua massa calenta ja que afavoreix que s’escurci el temps entre rentades, és millor utilitzar aigua tèbia o freda i sobretot esclarir bé els cabells.

Si tot i així, necessites una solució més potent, et recomanem utilitzar el xampú en sec, que com ja em parlat en altres posts en aquest blog, et pot ajudar a crear un look ideal com poden ser cues o monyos informals que tant de moda estan ara mateix o si ho prefereixes algun gel d’acabat brillant per recrear un wet look de catifa vermella.

Igualment si encara tens dubtes d’aquest tema, apropa’t a qualsevol dels nostres salons i valorarem el teu cas sense cap compromís.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop