Menú
0 Àrea client

Comunicació 2.0

La comunicació és un dels pilars de qualsevol empresa. No n’hi a prou amb fer bé la feina, també cal saber-ho comunicar. Es diu que la comunicació és autèntica quan es produeix una situació interactiva, és a dir, quan s‘entenen els missatges i les respostes des de les dues bandes.

 En els últims anys han pres força les xarxes socials, que ens permeten una forma de comunicació molt directa amb els nostres clients. Per nosaltres és bàsic  poder transmetre la nostra manera de treballar i d’entendre la perruqueria i l’estètica, donar a conèixer quines són les últimes tendències en el nostre camp o fins i tot poder mostrar els resultats de la feina feta. I també ho és poder rebre el feedback dels nostres clients, saber quines són les seves necessitats i inquietuds, conèixer si estan satisfets amb la nostra feina.

 Tot això és el que ens permet la comunicació a través de les xarxes socials, i per poder  treure’n el millor partit cal dominar-les al màxim. Per això procurem mantenir-nos al dia i no deixem de formar-nos sempre que podem, ho voleu veure? 😉

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop