Menú
0 Àrea client

Compromís professional

Sabem que teniu moltes ganes de veure’ns, creieu-nos que nosaltres també

Aquests dies estem rebent moltes preguntes, moltes d’elles amb relació a coloració, i moltes vegades se’ns fa difícil aconsellar-vos perquè els productes professionals són totalment diferents dels pensats per casa. A més les nomenclatures i les numeracions d’una firma de tints o altre no té res a veure, ni tampoc les qualitats, ni els oxidants, ni percentatges de barreja. Un tint no és un número, seria com dir que una paella és un arròs, deixant de banda que a més hi ha diversos tipus d’arròs i es poden fer molts tipus de paelles.

Si, tenim un històric de cada client (els que ens heu donat el consentiment), i sí que en ell hi ha notes dels nostres professionals en les que hi ha diferents numeracions, mai un sol número, sinó una formulació, que tot i tenint protocols interns, a vegades d’una estilista a una d’altre treballant amb els mateixos productes i havent-se format igual ens ha costat d’interpretar.

Escollim els diferents tints per la composició que calgui segons % de canes o no, pels mitjos i per les puntes, així com de l’oxidant, …. més altres detalls que depenen molt de l’estat del cabell i l’objectiu d’aquell moment.

També s’ha de tenir en compte que apliquem diferents fórmules en funció de l’època perquè volem aconseguir sempre el mateix resultat, res a veure l’estiu amb hivern; o que per contra podria ser que no ho canviem però apliquem més o menys estona, més o menys calor, per a obtenir un resultat diferent quan vol canviar, o …

Hi ha tantes variants com paelles, i a qui li surt de forma matemàtica la mateixa paella?

És per això que el nostre millor consell és que us assessoreu on compreu el tint, segons la marca i la informació que donen que us aconsellin, i si és via internet, informat del seu funcionament i reaccions via altres usuaris.

I en cas de dubtes i si es té molta necessitat, l’últim gran consell seria que aquell@s que porteu reflexes, balayage, diferents tonalitats, grans melenes, …. fem just la paella, és a dir, tapar el més imprescindible, la ratlla aquella que tant odiem, … i que d’entrada no intentem fer tècnica culinària de la gastronomia molecular com l’esterificació d’ous de Ferran Adrià, que si no surt bé, una dotzena d’ous nous són fàcils d’anar a comprar de nou però … Els nostres apreciats cabells són únics.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop