Menú
0 Àrea client

Com treure’ns la caspa de sobre?

La caspa està formada per cèl·lules mortes que cobreixen el cuir cabellut, són escames blanques seques i fines, que es desprenen amb facilitat.

Per alliberar-nos-en és imprescindible utilitzar un xampú anti-caspa que tingui unes bones qualitats cosmètiques, que no assequin al cuir cabellut i que al mateix temps sigui suau i eficaç. Una bona opció seria la línia Spécifique de Kerastase que té dos tipus de banys per a eliminar la caspa.

El més important d’aquests banys és que tenen un efecte bactericida i antiinflamatori, que controlen la població microbiana i redueixen la inflamació que aquest provoca, sanejant el cuir cabellut amb profunditat. També fa que l’accés de renovació cel•lular epidèrmica vagi més a poc a poc i regula la capa conreà retardant l’aparició de la caspa, es a dir saneja el cuir cabellut en profunditat i el calma.
Perquè el tractament sigui efectiu és molt important deixar actuar 2 minuts el xampú i realitzar un suau massatge amb les puntes dels dits.

Si us ha quedat algun dubte de com eliminar la caspa, podeu passar pels nostres salons i us aconsellarem el millor pel vostre cas.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop