Menú
0 Àrea client

Com saber quin tipus de serrell t’està més bé?

No totes les cares accepten de la mateixa manera cada tipus de serrell. Ni tots els serrells són igual de fàcils de retocar a casa. Aquí us en presentem alguns que us poden servir d’inspiració:

Serrell-franja. Evitar en cabells arrissats i rebels o en cares rodones. Pentinar amb un raspall cap endavant. Si te’l vols retocar tu mateixa, fes-ho a la part del centre però deixa els costats pel teu perruquer.

Serrell partit pel mig. Queda bé amb més tipus de cares i, en el cas de les rodones, es pot deixar una mica més llarg. Cal assecar-lo cap endavant i cargolar-lo amb raspall.

Serrell baby. S’adapta a cares suaus, sense faccions prominents, ja que potencia molt la cara. És ideal per a melenes bob. No pot frisar-se, així que asseca’l amb raspall i aplica-hi producte i laca.

Serrell llarg i cap al costat. Apte per a tot tipus de cares, dóna un toc atrevit però sense passar-se. Després d’assecar els cabells amb tovallola i aplicar el producte, passar-hi un raspall de ceràmica ample. La mida ideal és fins al nas.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop