Menú
0 Àrea client

Com rentar-se correctament el cabell?

Com rentar-se el cabell, cada quan, quin producte cal utilitzar, la temperatura adequada…..és un tema de conversa molt comú entre el món femení.

Aquí us deixem les nostres recomanacions, primer cal fer una bona raspallada als cabells, així retirem possibles restes de productes i farem que el xampú pugui penetrar millor.

En segon lloc és molt important que el sabó que utilitzem sigui el més indicat per el nostra tipus de cabell i per les nostres necessitats, no hauríem de posar mai el xampú directament al cabell, sempre l’aplicarem a las mans per activar-lo i l’aplicarem a les arrels fent un massatge. No és necessari fregar-ho, i tampoc cal repartir-lo a les puntes, amb la mateixa espuma ja es neteja. Es pot fer només una ensabonada o fer-ne dues, dependrà dels residus que tingui el cabell i dels dies que fa que no es renta.

Lo ideal és rentar-se el cabell cada 2 o 3 dies, així no perd la protecció natural que ens donen les glàndules sebàcies , aquestes són les encarregades de hidratar i nodrir el nostre cuir cabellut.

En últim lloc i molt important, cal esbandir-lo molt bé i que no quedi cap resta de sabó, així quedarà més solt. I sí es cert que la última esbandida amb aigua més freda el deixa mes brillant.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop