Menú
0 Àrea client

Com portar el cabell a la última?

Ja entrat l’estiu i encara no saps quins són els pentinats estrella d’aquest any? Doncs busca el que més quadra amb la teva personalitat en aquest article.

Comencem per l’estiuenc efecte mullat, ideal per jornades a la platja i també per a looks nocturns, aconseguir-lo és molt senzill, simplement utilitza un producte adequat i una pinta de punxes separades.

Si el que vols és recollir el cabell perquè no et molesti, et proposem un monyo tipus Jedi, bàsicament consisteix en fer diferents trenes i enllaçar-les en un monyo.

Una opció que ja us comentàvem que estava de moda l’hivern passat és adornar el cap de llaços o diademes en pentinats semi recollits ondulats, un estil força retro.

Però si el que t’agrada és portar la melena al aire, aquest any estàs de sort, ja que es porten les melenes llarguíssimes de conte de fades amb un petit ris a partir de mitja melena.

Per últim et proposem deixar-te el serrell ben llarg, talla XXL, amb volum que s’aconsegueix amb diferents esprais de taurina.

Ja saps quina serà la teva opció? Si encara no ho tens clar, vine als nostres salons i t’assessorarem segons el teu estil.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop