Menú
0 Àrea client

Com cuidar les ungles i les mans a l'estiu?

Arriba l’estiu i una de les preguntes que més freqüentment ens feu als salons és com cuidar-vos les mans i les ungles en aquesta època, així que ens hem decidit a fer-vos un petit resum dels principals aspectes a tenir en compte per protegir-les del sol i de sequedat.

Comencem per les mans, primer de tot hem de tenir en compte que la pell de les mans és molt fina i fràgil, així que seria important rentar-les amb un sabó neutre i no fer servir aigua massa calenta. També seria convenient hidratar-les un parell de cops al dia i fer-los un peeling cada setmana. Sobre què fer específicament a l’estiu, quan anem a prendre el sol és molt important aplicar-los protecció solar, ja que sinó poden aparèixer les típiques taques solars que envelleixen les mans.

Pel que fa a les ungles, també és molt important el moment de la neteja, en aquest cas recomanaríem fer servir un sabó neutre com a les mans i amb aigua tèbia. També és important aplicar diàriament cremes o olis específics, ja que els hi aporten nutrició i hidratació. Fer servir esmalts i lleva esmalts de qualitat també ajuda a conservar i a millorar la salut de les nostres ungles.

Si seguiu aquest consells, tindreu unes mans i unes ungles perfectes fins i tot a l’estiu!

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop