Menú
0 Àrea client

Com cuidar les celles?

Sovint descuidem les celles que són l’autèntic marc del rostre i les principals responsables de la nostre expressió. A més tenen el poder de crear efectes òptics en la nostra cara, ja que poden endurir la mirada, suavitzar l’expressió i proporcionar joventut o sofisticació. D’aquí la importància de cuidar- les i mantenir- les.

Per exemple unes celles arquejades generalment fan lluir les característiques del rostre millor definides i accentuades, mentre que una forma rodona donen un look mes suau i innocent.
Les celles planes són un bon recurs per aquella gent a les que les altres dues opcions no els hi queden bé.
Els rostres ovalats poden portar qualsevol forma de cella però les arrodonides les lluiran més bé. En canvi els rostres rodons necessiten ser afinats i per això les celles arquejades son la millor elecció.
Per últim les celles més arrodonides i triangulars suaus són les celles indicades per rostres quadrades o rectangulars ja que aconsegueixen trencar amb la monotonia d’aquests tipus facials.
Si a més el rostre té alguna altra característica com pot ser ulls molt junts, és important deixar una mica de separació a les zones del naixement. En rostres petits les celles poc poblades i fines son ideals per potenciar la mirada.

Si teniu qualsevol dubte us podem assessorar als nostres salons!

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop