Menú
0 Àrea client

Com cuidar els cabells a la tardor?

La tardor ja és aquí i amb ella arriben les conseqüències de l’estiu i els canvis de rutina.

Per començar després de l’estiu, com ja fem amb el cos, lo ideal seria fer-se una exfoliació del cuir cabellut per arrossegar tot l’excés de productes i pell morta acumulada. A més és una estona de relax que et farà menys dura la tornada a la rutina.

És normal que arribis a aquesta estació amb els cabells més deshidratats que habitualment a causa de les llargues exposicions al sol del estiu.

Nosaltres el que recomanem és seguir unes bones pautes d’hidratació, utilitzant un bon xampú, acondicionador i una mascareta setmanal per tal de recuperar el cabell al màxim.

A més la tardor també és coneguda com l’època de l’any on més caiguda pateix el cabell. Per aquest motiu hem és important estar atent als canvis per tal de no perdre densitat capil·lar. Com en tots els casos és millor prevenir que curar, per tant, lo ideal seria recórrer a les vitamines abans de notar cap símptoma. D’aquesta manera podràs preveure la caiguda. Si prefereixes esperar, el millor és començar el tractament tan bon punt observis un increment de cabells al raspall quan et pentinis.

Si segueixes aquestes premisses, aconseguiràs mantenir un cuir cabellut sa i uns cabells brillants i suaus, també a la tardor 😉

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop