Menú
0 Àrea client

Com assecar-se el cabell de forma correcte?

Aquesta és una pregunta molt recurrent als nostres salons, per això aquesta setmana ens hem decidit a intentar-la resoldre en aquest espai.

En primer lloc per aconseguir un bon assecat seria interessant que demanéssiu l’opinió al vostre saló, allà us podran assessorar sobre quines són les necessitats del vostre cabell i el cuir cabellut.

Quan sapiguem quins són els productes adequats per nosaltres aplicarem protectors tèrmics en tots els casos o espumes o activades de rissos en cas de cabells arrissats.

Un tema bàsic en l’assecat és no no passar-se de temperatura, l’ideal que serien 185 graus ja que a partir de 200 graus estem deshidratant els cabells.

Per això és tant important invertir en bones eines com siguin assecadors, planxes o tenalletes. Els raspalls també són molt importants a l’hora de pentinar el cabell, sempre s’ha de mirar que les pues tinguin la forma correcte per una millor conservació de la fibra capil·lar.

A l’hora de finalitzar l’assecat recomanem productes d’acabat com pot ser un sèrum en crema o oli per donar un efecte maquillatge i de brillo els cabells i inclús esprai.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop