Menú
0 Àrea client

Com aconseguir les ondes de l’Oliva Palermo?

Les ondes grosses i flonges són una tendència clara d’aquest estiu i una de les celebrities que millor les porta és l’Olivia Palermo.

A través de la revista de moda Glamour la seva estilista ha explicat com aconseguir-les:

1. Utilitzar condicionador i xampú en un, ja que prepara millor el cabell.

2. Un cop el cabell s’ha rentat, s’ha d’assecar parcialment amb una tovallola i pentinar-lo per treure els nusos. Després es recomana posar una crema o mousse, la forma d’aplicar-ho és molt important, sempre amb la punta dels dits i fent un suau massatge a l’arrel del cabell.

3. El següent pas seria assecar el cabell, es recomana fer servir un assecador de ceràmica per protegir el cabell. Aquí el procés és primer dirigir la calor a les arrels i amb els dits moure’l suaument per anar assecant cada cabell.

4. Ara només ens quedarà moldejar-lo i per fer-ho utilitzarem la tècnica de les 5 zones, es a dir dividir la melena en cinc seccions, tres frontals (mig i els dos cotats) i dos seccions a la part de darrera. Agafarem un raspall de ceràmica per rinxols i l’assecador i el passarem des de l’arrel al tonner del raspall per marcar la onda.

5. L’últim pas serà tirar tota la melena cap endavant i retocar els últims detalls amb el raspall. També es poden acabar de fixar les ondes aplicant un sèrum.

Us hi animeu? Si teniu algun dubte sobre aquest pentinat ens ho podeu comentar en aquest mateix post.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop