Menú
0 Àrea client

Celebrem a NY la nominació als HairBrained Video Awards

Aquest cap de setmana hem tingut el plaer d’assistir a la gala de la sisena edició dels premis HairBrained Video Awards com a finalistes en la categoria “Style”.

Els Hairbrained Video Awards són uns dels premis de perruqueria més importants del món. Aquesta edició, que va tenir lloc a NY va atraure un cop més als noms més influents de la perruqueria internacional i va consolidar la ciutat nord-americana com la nova meca de la perruqueria mundial, per davant de l’avantguardista Londres o la glamurosa París. La celebració va ser un autèntic espectacle de llum i color, amb tota l’essència de l’art urbà, portat al sector de la perruqueria. Va destacar la increïble batalla de perruquers que posava punt i final a l’esdeveniment, i en la que sempre un mínim de 5 perruquers lluitava en directe, enmig un fervorós ambient, per aconseguir el més transgressor del pentinats. O la presencia dels perruquers russos, que treballaven amb la cara tapada a manera de reivindicació.

El vídeo nominat és el de la col.lecció de trenes Trenesis, aquest és amb blanc i negre i d’una estètica sofisticada i “rockera” alhora (en la mateixa línia que el look que mostra), és un successiu de macroplans de diferents i transgressors tipus de trenes, els quals sembla que no puguin formar part d’un mateix conjunt però sí que ho fan, en un sorprenent resultat final.

No hem guanyat el guardó però estem molt orgullosos de ser un dels 5 finalistes. Només estar nominats ha estat tot una experiència que ha col.locat la perruqueria catalana a l’avantguarda mundial.

Moltes gràcies a tot l’equip per haver-ho fet possible!

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop