Menú
0 Àrea client

Candidesa i brutesa, amor i sexe

“Aquesta sèrie de fotos és més íntima del que sembla en un primer moment”. Ho afirma un dels creadors del projecte, a qui no sabem si pervertim les paraules en afirmar que es tracta d’una sèrie de pentinats i maquillatges artístics molt propera a el sexe o fins i tot a allò eròtic.

Purpurina líquida o cola plena d’estrelletes de colors que regalima de boques, mans i pits. Teles molles a sobre d’un pit. Confetti sobre roba interior. Són algunes de les imatges d’aquest projecte personal del fotògraf Andi Galdi Vinko, acompanyat de dos artistes de maquillatge i un perruquer.

Una intervenció artística que barreja la candidesa, a través dels materials i l’explosió de colors, amb una altra part més sexual, dotada d’un deix de brutesa.

També hi apareixen, però, pestanyes llargues fins als pits, boques que vomiten cabells o ossos de la cua d’on en surt una cua de cabells rossos. A base d’extensions. I aquests altres elements poden portar a una interpretació més feminista o sobre la naturalitat i animalitat dels cossos.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop