Mantenir el color durant l’estiu

cuidar-els-cabells-rossos_1
cuidar-els-cabells-rossos_2
cuidar-els-cabells-rossos_3
cuidar-els-cabells-rossos_4
cuidar-els-cabells-rossos_5
cuidar-els-cabells-rossos_1cuidar-els-cabells-rossos_2cuidar-els-cabells-rossos_3cuidar-els-cabells-rossos_4cuidar-els-cabells-rossos_5
Si volem tenyir-nos el cabell abans de l’estiu és important tenir en compte algunes recomanacions, per tal de minimitzar els efectes de l’exposició al sol, la sal o el clor.

A l’hora de fer el color cal tenir en compte que el cabell s’aclarirà de manera natural amb l’exposició al sol. Els tons rossos i coure són els que més patiran aquesta exposició, i en canvi els castanys es degradaran menys. El motiu principal és que el cabell que ha estat decolorat és el que més pateix l’exposició al sol, la sal i el vent, especialment els que han estat decolorats molts tons respecte el color natural, perquè es tornen molt més porosos i fràgils.

Per reduir la degradació del color és imprescindible cuidar el cabell abans, durant i després de l’estiu, perquè com més sa estigui més durarà la coloració. Però sobretot a l’estiu, cal mantenir el cabell tenyit ben hidratat, utilitzant mascaretes de manera més assídua que la resta de l’any i productes d’alta qualitat.

També és important protegir el cabell mitjançant protectors solars, i utilitzant xampús que incor-porin filtre solar a la seva fórmula. Durant les hores de més sol, a més, cal protegir el cabell amb barrets o mocadors.

La sal intensifica els efectes nocius del sol, per tant és molt important esclarir bé els cabells amb aigua dolça un cop ens hem banyat al mar. I com la sal, el clor també pot alterar notablement el color del cabell, sobretot els rossos molt clars, per això també després de banyar-nos a la piscina és molt important que ens rentem bé els cabells per retirar-lo completament.

Deixar un comentari