Menú
0 Àrea client

Arriben els nous Tupper Looks!

Arriba el bon temps i la primavera i, amb ells, es prepara una nova tanda de Tupper Looks. Ahir mateix es va fer a Vic l’últim Tupper Look dedicat al cabell i ja ens hem posat a preparar els següents! Aquesta vegada, volem dedicar-nos al vestuari: què es durà aquesta primavera-estiu? Com puc reaprofitar les peces de roba que tinc oblidades al fons de l’armari? Cap on aniran les tendències de moda? Si et fas qualsevol d’aquestes preguntes, aquests Tupper Looks seran ideals per tu! El primer Tupper Look es farà el 22 d’abril a Vic, però val la pena que us apunteu ja si voleu venir per assegurar-vos la plaça!

Recordem que els Tupper Look són xerrades gratuïtes que organitzem periòdicament als salons Carol Bruguera per parlar de moda i noves tendències. L’assistència a la xerrada és totalment gratuïta i les places són limitades.

Si vols venir a algun dels propers Tupper Look que tenim programats, només cal que t’inscriguis en aquesta pàgina. Recorda que la inscripció val per tu i per una amiga teva! Aquestes noves xerrades es faran en salons de Vic, Manlleu, Torelló, Ripoll, Berga, Igualada i Barcelona.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop