Menú
0 Àrea client

Ancians que representen la mare natura

Eyes as Big as Plates és un projecte col·laboratiu de la fotògrafa finlandesa Ritta Ikonen i la noruega Karoline Hjorth que presenta a persones grans portant materials orgànics com branques, herba o molsa. El que va començar com un “joc de personatges i protagonistes del folklore noruec” s’ha convertit en una col·lecció d’imatges que reflecteixen un retorn del cos a la natura amb l’ús de materials recollits precisament de la natura.

Cada imatge de la sèrie presenta una figura solitària en un paisatge, vestida amb elements de l’entorn que no indiquen ni temps ni lloc. Aquí la naturalesa actua tant com a context com com a contingut.

L’opció d’utilitzar persones grans per representar la naturalesa és especialment interessant, i tal i com reivindiquen les autores de la sèrie, “com a participants actius de la nostra societat contemporània aquesta gent gran ens anima a redescobrir un grup demogràfic massa sovint etiquetat de marginal. És en aquest context que el projecte convida a generar noves perspectives sobre qui som i on pertanyem.”

Eyes as Big as Plates està duent a terme una campanya a Kickstarter per ajudar a finançar un llibre que representi a ancians de tot el món.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop