Menú
0 Àrea client

Allarga el color del teu cabell a casa

Avui volem donar-vos diferents consells per aconseguir que el color del cabell duri més i que tingui el millor aspecte possible durant més temps, responent a diferents preguntes que ens heu fet arribar.

El primer de tot és fer servir productes específics per cabells tenyits, a Carol Bruguera disposem de diferents productes adequats per aquests tipus de cabells que protegeixen el color i ajuden a prolongar-lo.

Per exemple, l’ús de xampú per cabells tenyits fortifica i neteja en profunditat, proporcionant una protecció que maximitza el color, deixant-lo brillant i fàcil de pentinat. Un complement ideal per aquest tipus de cabell són els condicionadors perquè ajuden a desenredar el cabell de forma senzilla.

Les mascaretes també són un element que pot ajudar, ja que són tractament protectors que hidraten el cabell en profunditat, deixant-lo brillant i fàcil de pentinar, a més de donar resistència i to al cabell. Fins i tot n’hi ha algunes que contenen pigment de color que potencia el color i el brillo del cabell, i fan que el color aguanti més entre visita i visita a la perruqueria.

Si feu servir aquest tipus de productes, fàcilment aconseguireu un cabell més sa i amb un millor aspecte.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop