A l’hivern, melenes curtes

mitja-melena_6
mitja-melena_5
mitja-melena_4
mitja-melena_3
mitja-melena_2
mitja-melena_1

Aquí teniu el tall de cabell de la temporada: les melenes curtes. Es tracte d’un pentinat que triomfa al nostre país perquè ens costa desfer-nos de les melenes. A més és un pentinat intemporal que es pot adaptar als diferents tipus de cabells i que és molt versàtil: es pot portar solt, recollit, llis, amb rínxols, ondulat, etc.

I es pot fer de moltes mides, a continuació us indiquem les més destacades:

. A la mandíbula: es tracte d’un tall bob a l’altura de la mandíbula i és molt bona opció per rostres ovalats i allargats, ja que dulcifica el rostre. Queda molt bé en la versió ondulada per donar més moviment i cos als cabells.
. Melena francesa, és una mida de cabells que sobrepassa la mandíbula i arriba fins al coll, i és una bona alternativa per rostres rodons i quadrats. La millor manera de pentinar-lo és amb ratlla al mig i deixar el volum per la part més baixa dels cabells.
. Long bob, és una melena que frega la clavícula, sense tocar-la i és perfecte pels rostres quadrats, ja que suavitza l’amplada de les faccions.
. Per les espatlles: és un tall infal·lible que afavoreix a qualsevol rostre. Es pot portar a capes o amb serrell, i perquè quedi bé es tracte de jugar amb els volums i les textures. Té moltes opcions de pentinat com ones surferes o cues de cavall.
. Mullet: és la versió de la melena a les espatlles amb moltes capes i serrell, aquesta és perfecte pels rostres arrodonits, perquè aporten harmonia al rostre. És un pentinat per portar despentinat o amb la versió de rínxols.

Què t’animes a dir adéu a la teva melena?

Leave a comment