Menú
0 Àrea client

A l’estiu cabells curts

Amb la calor i la pujada de les temperatures és la millor època per tallar-se els cabells i fer un bon canvi de look.

Si t’animes passa’t pels nostres salons, mirarem la forma del teu rostre i el teu tipus de cabell, ja sigui llis o arrissat, i t’aconsellarem el pentinat que millor lligui amb el teu estil.

Avui aprofitem per deixar-te unes quantes idees dels pentinats que són tendència aquest estiu i queden genials tant per cabells arrissats com llisos:

MIDI: Aquest tipus de tallat es molt afavoridor, es pot fer amb capes per donar més volum i moviment, o es pot tallar recte amb una base més sòlida i sense volum.

SHANG: Aquest tallat torna a ser tendència, és un tall curt a les capes superiors del cap i a mida que anem baixant cada vegada són més llargues.

VUITANTERO: un tall midi escalat amb les capes superiors curtes per donar molt volum i amb un serrell ben marcat a l’alçada de les celles.

PIXIE: el tallat etern, un curt molt femení, amb la part del serrell subtilment més llarga, així escurcem el rostre per fer-ho més suau.

PAGEBOY: tallat estil patge, una midi molt marcada, recte i amb un serrell ben recte, és un dels talls més atrevits de la temporada.

LONGBOB: tall midi tirant a llarg , amb capes subtils i amb un serrell ben desestructurat per lluir-lo obert i despentinat, amb unes ones queden genial.

CARRE PLONGEANT: el clàssic bob amb totes les seves múltiples variants, clatells curts i parts davanteres molt llargues, molt escalat, amb capes fines i més llarg, un mini bob curt.

Per quin et decideixes?

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop