Menú
0 Àrea client

5 trucs per aconseguir uns ulls més grans

[portfolio_slideshow exclude=10928]

Un dels objectius més perseguits per les tècniques de maquillatge és aconseguir que els ulls semblin més grans. En aquest enllaç ens proposen 5 passos per poder aconseguir aquesta efecte tan desitjat.

1 – Tapar-se les ulleres: El to fosc de les ulleres a la base dels ulls poden fer que aquests semblin més petits. Unificar el to de la pell amb un corrector per dissimular aquest enfosquiment reduirà aquest efecte i farà que els ulls semblin més grans.

2 – Eyeliner: Els eyeliners són fonamentals per aconseguir ressaltar la forma de l’ull. Marcar la línia inferior o superior de l’ull amb un to de color fosc ajuda a fer-ne la forma més visible, i apostar per unes línies que es difuminin al final de l’ull permet crear un efecte visual que fa que l’ull sembli més gran del que és.

3 – Ombres: Aplicar ombrejats a les parpelles és una tècnica que, complementada amb l’eyeliner, ajuda a ressaltar l’efecte d’uns ulls molt més grans i definits. Els colors dels ombrejats depenen de cada persona i de les tendències, i poden anar des dels típics negres i grisos fins a marrons o colors més clars que buscar un efecte més lluminós.

4 – Pestanyes infinites: L’efecte d’un arrissador de pestanyes pot fer a l’acte que l’ull sembli molt més gran, però s’ha de saber aplicar bé per aconseguir el resultat desitjat. Independentment de l’efecte que es vulgui aconseguir, s’ha d’aplicar sempre des de baix cap a dalt i amb un moviment de zig-zag. En general, les pestanyes inferiors haurien de quedar més dissimulades que les superiors i apostar més per la definició que pel volum; si no, l’efecte pot quedar molt artificial.

5 – Celles perfectes: La forma en què es depilen les celles és determinant per marcar la mirada, però el més important de tot és assegurar que les celles quedin molt ben definides. Això es pot aconseguir també tenyint-les o utilitzant un llapis de color per unificar el to.

Si voleu saber més coses sobre aquests consells, o voleu veure’n més fotografies, podeu visitar aquesta pàgina.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop