Menú
0 Àrea client

4 consells bàsics per preparar el cabell per a l’estiu

Som a les portes de l’estiu i avui us volem parlar d’alguns aspectes a tenir en compte per poder lluir una cabellera perfecte i per cuidar el cuir cabellut durant aquests mesos.

A l’estiu el cabell pateix canvis constantment, temperatures més altes, més exposició al sol, a l’aigua del mar i al clor de les piscines, i tots aquests factors influeixen en el desgast de la fibra capil·lar.

Un bon diagnòstic, tant d’arrels com de fibra capil·lar, és molt important per saber quins són els productes que necessitem per a cada tipus de cabell, hem de saber si es tracta d’un cabell molt ressec, mate, trencadís, etc. Un cop fet el diagnòstic és important escollir un bon xampú i un bon condicionador. També les mascaretes són imprescindibles per lluir uns cabells brillants, flexibles, forts i sans, ja que la funció d’un condicionador és només a nivell extern, tancar la cutícula i facilitar la tasca de desenredar, però la mascareta actuarà també a nivell intern i més profund. L’aplicarem sempre de mitjos a puntes i la deixarem actuar com a mínim 5 minuts. Amb el seu efecte nutritiu evitarà que ens quedin els cabells secs, mates i enredats, i amb l’efecte reparador aconseguirem uns cabells més forts i que no es trenquin al pentinar.

A més de les agressions externes que hem esmentat abans com el sol, el clor o l’aigua de mar  també hi ha l’efecte de les eines tèrmiques, com poden ser planxes, onduladors o assecadors. Per tal de minimitzar-ne els efectes sempre aplicarem un protector tèrmic abans de passar-les. 

 També és molt important utilitzar gammes solars, que ens aportaran una protecció per a cada tipus de cabell. En podem trobar des de més lleugeres fins a més fortes, totes amb filtres protectors UV.

I per evitar l’encrespament, com sempre les queratines ens donaran un aspecte sa, brillant i ens faran més fàcil la tasca de pentinar-nos a casa per estar estupendes 😉

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop