Menú
0 Àrea client

Les models també es cuiden els cabells

Vols que els teus cabells tinguin un aspecte modern? Vogue desvetllava que el secret té a veure amb portar un tallat i color correctes i també tenir l’actitud correcta. Alguns exemples? A veure com se’n surten les celebritats…

Giselle Bundchen. Segons Harry Josh, perruquer d’aquesta actriu i model, Bundchen no fa servir gaires productes però sí una mousse per potenciar el volum. El tallat és tècnic i fins i tot s’ha rapat una mica dels costats per buscar un look platja i s’ha texturitzat per donar moviment a les ones.

Freja Beha Erichsen. La model danesa té uns cabells camaleònics. No té els cabells que totes envejarien però sap portar-ho i portar qualsevol estil, com un serrell juvenil i desenfadat amb rinxols suaus.

Jourdan Dunn. Arrissat, rossa… La model ha portat diversos estils i ho fa com si hagués nascut amb ells. Això sí, es queixa que els seus cabells, afro, es danyen perquè els estilistes no saben com tractar-los. Per això regularment fa tractaments de condicionador profunds, com la mascareta d’oli d’oliva.

Karen Elson. El xampú Madder Root és típic per restaurar la calidesa dels tons pèl-rojos, com el d’aquesta model i cantant.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop