Color Revolution -  Carol Bbruguera
Color Revolution -  Carol Bbruguera
Color Revolution -  Carol Bbruguera


Aquest any, el color te’l regalem nosaltres. Tenim un objectiu: omplir el 2021 de color!

Balayage, Babylights, Californianes, colors fantasia, tons naturals, Chunky, Melting... I tot el que puguis imaginar.

Per això, totes les coloracions i serveis relacionats que et facis en qualsevol dels salons Carol Bruguera entre gener i març, et sortiran gratis!

El preu dels serveis de color que et facis durant aquests tres mesos se t’acumularà en forma de diferents descomptes, els quals podràs aprofitar durant tota la resta de l’any aplicant-los a qualsevol servei de coloració. Per exemple, si al gener et fas un servei de color valorat en 100€, se’t generaran quatre cupons descompte de 25€ cadascun. Podràs utilitzar aquests descomptes en els serveis de color que et facis entre l’abril i el novembre, sempre i quan el preu del nou servei sigui igual o superior a aquell que ha generat el cupó.

Si tornessis a fer-te color al febrer i al març (tantes vegades com vulguis!), se’t generarien nous cupons valorats en el preu del servei que, com els anteriors, es dividirien i se t‘acumularan per gastar la resta de l’any. Això sí, els cupons no són acumulables entre ells: n’hauràs d’utilitzar un per a cada visita. 

Recorda demanar cita prèvia i, si ho desitges, un diagnòstic de color personalitzat totalment gratuït. 

Gaudeix de la revolució del color!


Descomptes no acumulables a altres promocions.
És imprescindible el teu mail per rebre els descomptes.