Menú
0 Àrea client

Parlem de tendències al Tot és possible de Rac1

Ja és una tradició! Cada any per Nadal ens inviten des del Tot és possible de Rac1 per parlar de tendències en el món de la perruqueria.

En aquesta ocasió vàrem estar comentant les tendències en color per noies d’aquest moment que són els pink lady, els ice, els rossos plata i els greys. També vàrem destacar el boom de la temporada per les metxes baylage, que intercalen algun reflexa des de l’arrel buscant un efecte natural i suau. En talls de cabell proposem les mides midi, swag i pixie, com també els serrells XXL i les melenes anys 70.

Com a pentinats de festa vàrem comentar que per aquestes festes apostem pels recollits naturals, cues baixes i monyos de ballarina.

Pel que fa al maquillatge la tendència del moment són els llavis de color vi, les ombres d’ull metàl·liques, els smokey eyes i les celles poblades. Per les manicures recomanem els vernissos brillants, estampats i el color negre.

La temporada que ve pels homes apostem pels cabells curts, difuminats, polits, afaitats i amb les nuques estil militar. Pels més atrevits recomanem provar els tattos capil·lars. I una temporada més segueixen els tupés.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop