Menú
0 Àrea client

Els talls de cabell de tendència per homes

Cada temporada sempre tenim unes tendències molt marcades, en l’article d’avui aquestes les dediquem als homes, deixant-vos una petita mostra dels estils que es veuen i es veuran al carrer el 2020.

Per començar continuen essent tendència els tupes anys 50, però una mica més rockabilly, més anys 80 i molt més despentinats, llargs i amb molt volum.

Els talls més naturals també hi tenen cabuda, es porten sobretot per cabells arrissats o ondulats, talls més despreocupats i informals, i dintre d’aquest tipus de cabell i pels que són més atrevits destacaríem el tall bob, on les parts superiors es deixen extrallargues i clatells es deixen ben curts.

També volem destacar el tall paramilitar, aquest és un tallat molt curt, tant dels laterals com de la part superior.

Un dels altres pentinats de tendència és el tall fringe, un tall molt curt dels laterals i la part superior molt més llarga pentinada en forma de serrell, tapant part del front i part de la cara. També comentar el tall undercut, a diferència del tall fringe, aquest es pentina tot enrere o a cap al costat, es pot fer sense volum i amb una bona quantitat de gel fixador, o bé amb volum i més natural.

A més com a novetat aquest any els serrells són una de les últimes tendències.

Per fer tots aquests pentinats l’ús de gels fixadors, ceres i productes d’acabat tenen molta importància, ja que les tendències d’aquesta temporada busquen que els homes deixin enrere la part més infantil i busquen un look més fort i masculí, amb talls molt estructurats.

Passa per qualsevol dels nostres salons, et proposarem el tall més adequat a la teva personalitat i comença les festes amb un happy new look 😉

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop