A Carol Bruguera ens apassiona la perruqueria i volem animar-te a provar serveis que no t’hagis realitzat mai als nostres salons. Ens agradaria que descobrissis totes les possibilitats de la teva imatge i que et deixis sorprendre explorant nous serveis que estem segurs que t’agradaran. Per això hem creat aquesta promoció tan especial, una promoció que et regala un 20% de descompte en qualsevol nou servei.
Anima’t, vine a buscar el teu pack Wow al teu saló habitual i tasta el poder de la perruqueria ;)

Tasta el poder de la perruqueria #CarolBruguera

Cada pack de carmels WOW és un descompte del 20% si ets client, per a tots els serveis que no t’hagis fet des de l’1 de gener de 2015. Si no ets client, el descompte s’aplicarà a tots els serveis que et facis per primer cop.  El descompte WOW s’aplicarà només a serveis, no a productes. El descompte WOW no és acumulable a altres descomptes o promocions. (dte 3a edat, cupons, serveis amb preus promocionals...) 

ELS CLIENTS DECIDEIXEN A QUI LI FEM EL DESCOMPTE
Per aconseguir aquest descompte  de Carol Bruguera, has de ser-ne client, si no ets client, el pack de caramels WOW te’l ha de donar un client. Si en coneixes algun, demana-li, ple o buit, segur que en té algun per donar-te!

  WOW ÉS TRANSFERIBLE I REUTILITZABLE
Per tal que se’t apliqui el descompte, cal que portis l’envàs (ple o buit) quan vingus a la perruqueria. Els packs es poden fer servir tantes vegades com vulguis i el pots donar/deixar a tantes persones com vulguis.
WOW I ELS XEC REGAL
El descompte WOW també el pots fer servir si tens un xec regal. Porta el pack quan el vinguis a gastar i t’aplicarem el descompte. Si queden diners a compte, els podras fer servir en una altra ocasió. No es podrà fer servir el descompte WOW per la compra de xecs regal, ja que el descompte  s’aplica directament als serveis quan l’afortunat/da vingui a gastar el xec.

 AFANYA’T! WOW TÉ DATA DE CADUCITAT
Gaudeix del descompte WOW fins al  31/03/2018.