Sobre Carol Bruguera

Ens apassiona la nostra feina

Si hi ha una cosa que tenim en comú tots els que formem part de l’equip humà de Carol Bruguera, sens dubte és aquesta.

Ens omple d’alegria ser reconeguts pel sector professional de la imatge i ser presents en les revistes més especialitzades a nivell mundial, però no en tenim prou. La nostra il·lusió és poder explicar i compartir tot això que tant ens agrada amb qui més ens ajuda: vosaltres, els nostres clients. És per això que volem que estigueu ben informats de tot el que fem.

Ens apassiona la nostra feina. I ens agradaria seguir compartint amb tots vosaltres aquesta passió.

Més de 50 anys d'història

Tot va començar l’any 1962, quan la Dolors Bruguera va decidir obrir una petita perruqueria a Vic. 10 anys més tard, s’incorporava a l’equip el seu marit Jacint Carol. Va ser llavors que es va formar Carol Bruguera. Uns quants anys més tard, 3 dels 4 fills del matrimoni s’afegirien a l’equip.

Durant tot aquest temps, hem aconseguit estar presents en tots els entorns en què es parla de perruqueria: revistes de moda i perruqueria (nacionals i internacionals), mostres per a cases comercials o associacions, tallers, demostracions per a perruquers, i fins i tot passarel·les de moda, TV, cinema i teatre. Gràcies a tot això, però especialment al treball diari, comptem amb els millors professionals del sector. Prova d’això són els premis que hem obtingut en concursos de reconegut prestigi: Hairbrained video awards, Global Salon Business, AIPP, Laus, Copa Revlon, Jóvenes creadores Tecniart de l’Oreal, Novoprof, Seeting Vap, entre altres. També en el camp de la fotografia, a través de la qual plasmem les nostres creacions, hem rebut el reconeixement de diversos concursos i biennals, i fins i tot mencions especials en premis com el de l’Editorial Planeta.

Actualment, Carol Bruguera és una firma consolidada i de prestigi. Tot i això tenim més ganes que mai de continuar creixent i aprenent: per això invertim en tecnologia i formació continuada. Seguim preparant-nos per al futur.