Festes i tallers infantils

- Festes i tallers infantils -

SERVEIS

Festes i tallers infantils
Festes i tallers infantils
Mama, les meves amigues han après a pentinar-se i pintar-se les ungles a la seva festa d’aniversari. Papa, els companys de classe es van maquillar d’animals, pirates i princeses en una comunió. Que puc, jo? Ja ho veurem; primer, toca anar a tallar aquests cabells.
A Carol Bruguera volem que la canalla es diverteixi des del primer moment que entra als nostres salons. I també que els pares no n’hagin d’estar pendents!

A banda d’oferir-vos un servei de tallat de cabells per a canalla i nadons, també hem preparat diversos jocs i quaderns, activitats i tallers. Deixa volar la imaginació amb els nostres maquillatges de fantasia. Lluita com un corsari, fes els sorolls més animals o balla com una princesa. Amb el nostre taller aprendràs a maquillar-te i a fer-te una disfressa dels teus personatges preferits.

També et podem ensenyar a fer pentinats o a dissenyar i decorar ungles a través de la tècnica del Nail Art. Són les propostes perfectes per a festes d’aniversari, comunions, finals de curs o simplement per passar una estona divertida amb els amics.