Serveis happy look

- Happy Look -

ASSESSORIA D'IMATGE

Serveis happy look
Serveis happy look
Puc potenciar la forma de la cara amb algun pentinat en concret? M’agradaria saber quins colors de maquillatge m’afavoreixen més. També voldria crear-me un fons d’armari. M’estan més bé els pantalons de tall alt o baix?
Si tens ganes de reinventar el teu estil propi, saber quin és el tall de cabells que se t’adapta millor, quin tipus de roba et potencia les virtuts i els defectes o quin maquillatge t’afavoreix més, t’oferim el Happy Look. Es tracta del nostre servei d’assessoria d’imatge, professional i assequible. I pot ser de cabells, maquillatge o vestuari i complements.

Un equip d’experts estudiaran el teu rostre, cabells, to de pell i línies corporals en profunditat i t’aconsellaran per potenciar el teu aspecte o renovar-lo. També t’oferim diversos packs amb preus i durades diferents a escollir, entre els quals podràs trobar el que més se t’adapti.

Perquè sabem que el pentinat, el maquillatge, la manera com et vesteixes, els colors, els complements i el teu look en general, no deixen de ser una expressió més de la teva personalitat.