Perruques

- Perruques -

UN ASSESSORAMENT PERSONALITZAT

Perruques

- Perruques -

UN ASSESSORAMENT PERSONALITZAT

Perruques

- Perruques -

UN ASSESSORAMENT PERSONALITZAT

Independentment del tipus de perruca, t’assessorarem a l’hora d’escollir-la i de mantenir-la en el millor estat.
T'informarem sobre les diferents opcions que hi ha: perruques de cabells naturals, de diferents tipus de cabells, sintètiques que són més fàcils de cuidar, de cabells llargs o curts, fetes a mida, a mà o industrials. Tots aquests factors fan que n’hi hagi de preus molt variats.

Demana’ns hora i parlarem en privat per assessorar-te sobre quins són els passos per comprar-ne una. Quan la tinguem, la tallarem i la pentinarem tenint en compte les teves característiques físiques perquè t’hi sentis a gust.

Les perruques més habituals són les de cabell sintètic, perquè són més fàcils de cuidar i permeten el canvi d’estil i de pentinat. A més, s’assequen més ràpidament.

Les perruques de cabell natural aporten un aspecte natural i la cura que cal tenir-ne és similar a la dels cabells. Tot i així, és possible que s’hagin de portar a un professional per pentinar-les de tant en tant.

La caiguda dels cabells és un efecte secundari dels tractaments de quimioteràpia i radiació. En aquest aspecte des de Carol Bruguera et podem aconsellar i ajudar perquè et sentis una mica millor.