Menú
0 Àrea client

Maquillatge, il·lusions òptiques i stop-motion

[portfolio_slideshow exclude=10902]

El maquillatge s’ha convertit per alguns artistes en la seva principal eina per crear sorprenents obres d’art sobre els ulls, les cares o els cossos de les models. Dins d’aquesta tècnica sovint coneguda com a body paint o body art, cada artista busca el seu propi estil i troba la seva “firma”.

Avui us presentem els treballs de Elvis Schmoulianoff, que ha trobat el seu particular estil en una fusió del body paint, el graffiti i fins i tot uns tocs de surrealisme que evoquen les obres de Joan Miró. L’artista, que resideix a Londres, es dedica tant a la creació de vestuari i perruques com al maquillatge, i dedica gran part del seu temps a buscar alternatives de maquillatge respectuoses amb el medi ambient.

Hem volgut compartir amb vosaltres un dels seus últims treballs, que és una espectacular mostra de tot el potencial que Schmoulianoff desplega a través de diferents tècniques: un vídeo filmat en stop-motion on el maquillatge de la model, que és alhora part del quadre, va canviant i va evolucionant junt a tot el que l’envolta per tal de crear uns efectes realment impressionants.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop