Hairland CB
Hairland CB
Hairland CB
Un misteriós personatge amenaça el món de la perruqueria i l’estilisme per imposar una moda única i... només tu pots evitar-ho. Viu mil aventures amb aquest joc per a mòbils en què estranys fenòmens amenacen els salons de bellesa.
La innovació, l’originalitat i la voluntat de sorprendre els nostres clients són constants ben assumides a Carol Bruguera. I ens fan fer experiments com Hairland, un joc per smartphones gratuït que ara hem renovat i hem fet més social que mai: una nova zona per aquest país de l’estilisme, nous minijocs, un top puntuacions i nous outfits pel teu avatar que sumen més de 100 combinacions diferents.

Connecta Hairland amb el Facebook i comparteix les teves puntuacions, el rànquing o el nou avatar. L’expansió del joc ha nascut gràcies a la bona rebuda entre els jugadors. Descarrega’t avui mateix aquesta app gratuïta per iOS i Android i descobreix les noves propostes que t’esperen.

Mai el món de la perruqueria i el dels jocs de passar pantalles havien estat tan units com ara!

Aquesta aplicació ha estat guardonada amb un prestigiós Premi Laus 2015 dins de la categoria Advergaming per l'Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors d'Art del Fad.

Hairland

PERSONALITZA EL TEU AVATAR

No pots passejar per l’univers de Hairland de qualsevol manera. Crea el teu avatar, ara amb nous looks disponibles, i guarneix-lo amb les ulleres més hipsters, les barbes més frondoses o les crestes més punk. Dóna-li un look emo, affro, vintage... i comparteix-lo al Facebook perquè el vegin les teves amistats. El teu avatar et conduirà per la història i hauràs d’anar assolint els reptes que se li proposin.

NOUS MINIJOCS

Amb l’expansió del joc, ha aparegut una nova zona a Hairland: la platja. Descobreix els minijocs més refrescants d’aquesta regió, que se sumen als anteriors formant un total de cinc propostes. Hauràs de desenredar rastes que no paren de créixer, eliminar robots que rapen els caps dels banyistes, ordenar tisores i pintes que floten d’un lloc a un altre o recordar una trepidant combinació de sons i colors.

SUPERA ELS ALTRES JUGADORS

Una altra diferència amb la primera versió de l’app, és que hem volgut completar el joc posant èmfasi en el seu component social. De manera que hem optat per fomentar la interacció entre els jugadors i no t’escaparàs de competir contra els altres usuaris per aconseguir despuntar i arribar a dalt de tot del nostre Top 100. Demostra que ets el jugador o la jugadora més ràpid, hàbil i trendy de tot Hairland.

COMPARTEIX

Has guanyat una medalla i vols que els altres jugadors o els teus amics de Facebook sàpiguen l’esforç que t’ha costat? El teu avatar no pot estar més impressionant després del nou look que li has dissenyat? Tens un lloc destacat al nostre rànquing gràcies a la bona puntuació obtinguda? Doncs a què esperes per compartir-ho al Facebook!? L’expansió del joc et permet fer-ho. Ara Hairland és més social que mai.