Menú
0 Àrea client

Darkqueens, la nova col·lecció d’avantguarda

A Carol Bruguera sempre hem creat col•leccions d’avantguarda, és una categoria que ens agrada ja que ens permet experimentar i ser creatius.

No es tracta de col•leccions de carrer, sinó creades i pensades per a professionals de la perruqueria, tan a nivell estètic com tècnic. Tot i així ens fa molta il•lusió mostrar-vos els nostres treballs. Esperem que us inspirin i que quan ens vingueu a veure us animeu a demanar-nos pentinats diferents dels habituals… accepteu el repte? 😉

Aquesta temporada presentem la col•lecció de “Darkqueens”, inspirada en un món fantàstic on tres reines rivals mesuren les seves forces i s’enfronten en una dansa tribal. Recollits sofisticats, trenats transgressors, pentinats que muten i evolucionen… amb els que busquem provocar i jugar amb les formes però sobretot mostrar una feina molt important d’artesania i treball en cabells.

La inspiració dels pentinats que hi immortalitzem prové del hairshow del mateix nom que vàrem presentar al Mercat de les Flors de Barcelona, un espectacle de caire fantàstic que va fusionar la perruqueria amb la dansa en un xou elegant i contemporani. Les fotos i el vídeo de tota la col.lecció les podeu veure aquí.

 

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop