The design collection

formació-revlon_1
formació-revlon_7
formació-revlon_8
formació-revlon_6
formació-revlon_2
formació-revlon_3
formació-revlon_4
formació-revlon_5
formació-revlon_1formació-revlon_7formació-revlon_8formació-revlon_6formació-revlon_2formació-revlon_3formació-revlon_4formació-revlon_5

A Carol Bruguera la passió per la perruqueria està dins del nostre ADN i ens encanta poder compartir els nostres coneixements amb altres professionals del sector.

En aquesta ocasió les nostres ambaixadores Emma Sagristà i Susana Moreno de la ma de Revlon van realitzar tres formacions per presentar la col.lecció The Design Collection: una per professionals nacionals, una altre per clients de Polònia i la tercera per perruquers de Macedònia.

En les tres formacions es va demostrar i es va explicar com fer diversos treballs de color, tall i pentinat. El primer era amb tons rossos càlids, acabat amb una cua alta simulant un serrell postís i el tall corresponia a una melena llarga amb texturització a les puntes. El segon era amb tons rossos platí, quasi blanc, amb una cua per cabell llarg. I el tercer va ser per un cabell afro molt curt, amb els costats degradats i la zona de dalt simètrica amb tons de fantasia de color verd, una tendència molt actual.

Moltes gràcies Revlon per comptar amb nosaltres ha estat un plaer poder compartir els nostres coneixements ;)

Deixar un comentari