Tendències en cabell de cara l’hivern

Slide 1
Slide 2
Slide 3

A punt de començar la nova temporada t’avancem els talls de cabell i els pentinats que destacaran més aquest hivern.

El tall de cabell que està triomfant a les passarel.les i que en breu també ho farà al carrer és el que llueix la model Edie Campbell en la campanya d’hivern de la marca Marc Jacobs, un tall curt, desfilat i molt despentinat que evoca un estil clarament rebel.

També us proposem com a tendència la melena a l’altura del pit amb molta textura i amb un efecte tipus recent sortit del llit, vista a la desfilada de Yves Saint Laurent. Aquest pentinat pot ser molt versàtil i és senzill d’aconseguir amb l’aplicació de ceres o laques fortes.

Les trenes seguiran tenint protagonisme en les tendències de cabell per la tardor-hivern del 2013, però de forma renovada, aquesta temporada es lluiran trenes de costat amb complements al cabell com la diadema.

Els colors de cabell de la pròxima temporada varien molt depenent de l’estil que es vol aconseguir, però seguint la tendència emergent del “grunge”, el color negre i el ros platí tindran un protagonisme destacat. Per un aconseguir un estil més “lady” proposem castanys naturals i metxes californianes.

Leave a comment