Tendències de color 2021

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7

Amb aquest article volem fer una petita recopilació d’alguns colors que seran tendència aquest any, en breu en posarem més. Molts d’aquests colors ja els podem veure tant al carrer com als mitjans.

. ICE BLONDE, és el to ros més extrem que trobem aquest any i ja que és tendència des del 2018. La diferencia en vers els anys anteriors és que aquest to el veurem més a la part del serrell i a puntes, fent així una de les tècniques més conegudes que és el balayage.

. HONEY BLONDE, és una combinació de reflexos microlights ros daurat, i castany natural, és perfecte per potenciar la pell morena.

. IRISH BLONDE, és un color global ros molt daurat, amb tons coures i amb un efecte degradat de puntes, la finalitat és aconseguir un to mel molt pur.

. VENETIAN RED, aquest sense dubtes serà el color estrella d’aquest 2021, és un color coure, amb matisos vermells, molt més extrem que el Irish Blonde que és molt més suau. Un clar exemple és l’actriu protagonista de la sèrie Grambito de Dama, és un color amb caràcter i a la vegada molt femení, aporta força i personalitat.

. GOLDEN BROWN, és la combinació de castanys clars, rossos i tons mels, és una coloració que il·lumina molt, donant un aspecte de saludable al cabell.

. GOLDEN BROWN PINK, aquesta coloració ens aporta tota la calidesa dels tons marrons amb reflexos i matisos rosats.

. GLOSSY BLACK, és el color per excel·lència, el to negre absolut, sense matisos ni reflexos, un to uniforme, aportant molt brillo.

Aprofita l’any nou per fer un canvi de to, a més ara tenim la promoció Color Revolution, amb la que et sortirà gratis la coloració dels cabells de gener a març 😉

Leave a comment