Regals originals

Ha començat el compte enrere, i aquests dies abans de festes tots intentem buscar els regals més originals pels nostres.

Doncs aquest any t’ho posem fàcil, regala perruqueria o bellesa amb un dels nostres packs regal! Hem embolicat molts dels nostres serveis perquè puguis triar el que més et convingui: keratina, ungles shellac, maquillatge i manicura, pentinar, recollit i manicura, etc. I a més també et pots dissenyar el teu propi pack amb qualsevol dels nostres serveis.

Un altre molt bon regal és qualsevol eina de perruqueria GHD, durant aquestes festes les tenim amb promoció amb descomptes de 30€ a 50€ depenent del producte.

I si encara no saps que regalar, pots regalar productes Kérastase, si ens portes un envàs buit de qualsevol producte capil·lar, et donarem 4€ de descompte per gastar-te amb productes d’aquest marca.

Així que deixa de pensar i passa per qualsevol dels nostres salons, segur que trobes el regal original que estaves buscant 😉

4 comments

    • tinaReply

      Hola Vane, les planxes, totes tenen descompte, algunes 30 i algunes 50, si ens dius la planxa que vols et podem mirar el preu, però el millor que pots fer és passar per qualsevol dels nostres salons, així et podran recomanar la que més s’adequa a les teves necessitats.
      Comentar-te també que els productes de ghd que no tenen descompte són els raspalls, assecadors i productes per a la cura del cabell. Salutacions,

Leave a comment