Per qui és adient el tractament de queratina?

La queratina va dirigida a tot tipus de persones però és un tractament molt adequat per cabells encrespats o frisats, ja que s’aconsegueix un cabell més sedós, més brillant i amb una textura i moviment natural. La queratina facilita l’assecat a casa, amb menys cansament de braços i a més us permet guanyar temps per poder-lo dedicar a altres coses personals.

També és un tractament molt adient per persones amb cabell arrissat perquè ajuda a treure l’encrespament i facilita l’estirament del cabell en cas que us el vulgueu estirar, simplement aplicant la calor del assecador. És una inversió de temps i felicitat personal per uns mesos, ja que és com tenir sempre el cabell com quan sortiu de la pelu.

A més abans de l’estiu és molt recomanable fer-se un tractament de queratina perquè tant el sol com l’aigua de la piscina i del mar castiga molt el cabell. Això no vol dir que haguem de deixar de posar-nos els nostres protectors de sol i cremes que ens donaran la nutrició i que impedeixen que el cabell ens quedi aspre.

8 comments

 1. LluïsaReply

  Jo tinc els cabells arrissats, pero prims i em perdem el vòlum rapidament. A mes el porto tenyits i els trobo sense brillo. Em pot ajudar la queratina a gunanyar vòlum sense perdre el ris,
  Merci

  • tinaReply

   Hola Lluïsa, en el teu cas probablement sí que et pot ajudar un tractament de queratina, però no totes les queratines ni en tots els casos que descrius. Caldria veure en directe el teu cabell per determinar-ho amb exactitud. Vine a qualsevol dels nostres salons sense compromís per mirar-ho. Salutacions,

 2. Judit TrenchReply

  Jo m’he fet aquest tractament a Carol Bruguera i em va genial! De fet, demà, me’l torno a fer per 3a vegada!
  El meu cabell està molt més sa i molt més fort, i amb un tres i no res llesta per anar on sigui!

  Tinc un ris super fort i amb 5-6 mesos sembla que no existeixin els rissos, això si, me’l puc pentinar com vulgui, arrissat, llis, ondulat…

  Animeu-vos que els resultats són impressionants!

 3. MARIAReply

  Va 1 mes aprox.em vaig fer la permanent i no m’hi veig gens bé.
  La queratina m’ho treuria?
  Em van parlar d’uns altres tractaments i nomes recordo el botox i no l’altra.

  Quan tardeu a fer els tractaments?

  Moltes gràcies
  MARIA

  • tinaReply

   Hola Maria, gràcies per la consulta 🙂 El millor que pots fer és passar per qualsevol dels nostres salons, allà sense cap compromís, podran valorar el teu cas, ja que l’efectivitat de la queratina en un cas així depèn de molts factors ( temps que fa que es va fer la permanent, qualitat de cabell abans i després de la permanent…) però que d’una forma o una altra, segur que sabran trobar-te una solució. Salutacions

 4. MaureenReply

  Jo sóc de descendència africana, i tota la vida m’he fet trened però ara m’agradaria provar a portar el meu cabell llis. Aquest tractament serà adient per mi o em farà malbé el cabell?

  • tinaReply

   Hola Maureen, si que seria adient, no allissa el cabell afro però si el deixa més moldejable. Caldria poder-lo veure en directe per concretar millor. Passa quan vulguis per qualsevol dels nostres salons i ens ho mirem. Salutacions,

Leave a comment