Menú
0 Àrea client

Pentinats per tornar a l’escola

Comença setembre i amb ell arriba la rutina, llevar-se d’hora per anar a la feina o a estudiar.

Es per això que en aquest article volem donar-te algunes idees de pentinant fàcils que funcionen tant per nenes com per mames.

Cua effortless: Es caracteritzen per ser un pentinat còmode i ràpid de fer. Només has de recollir tot el cabell en una cua a l’altura que prefereixis. Si tens el cabell arrissat o amb textura és ideal perquè donarà aquest efecte natural de volum. Per un acabat més especial cargola una petita metxa del cabell de la cua sobre la goma i assegura-la amb un clip.

Monyo: És el recollit que més llibertat dona perquè els cabells no van mai a la cara. Només has de fer una cua i enrotllar-la sobre ella mateixa, la resta del cabell. No t’obsessionis amb la perfecció, com més natural millor. Si vols donar-li un punt més trendy pots posar-te alguna agulla decorativa o un mocador.

Semi recollit Half Bun: En aquest cas recollim només la part superior de la melena. Si vols pots deixar solts algunes cabells dels contorns i patilles, així aconseguiràs un efecte desenfadat.

Trenes: Les trenes com sempre són una bona opció, hi ha mil variants i maneres de col·locar-les des de combinar-les amb tota la resta d’opcions que hem explicat anteriorment, fins a fer una trena d’espiga desfeta al lateral.

Si no t’acaba de convèncer cap de les opcions anteriors, sempre pots recórrer als accessoris que ara mateix estan súper de moda: clips, diademes, gomes de roba, mocadors…tens moltes opcions! Passa’t pel nostre canal de Pinterest, allà trobaràs un munt d’exemples!

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop