Menú
0 Àrea client

New self, new to self

Mitsuko Nagone és una fotògrafa japonesa llicenciada també en art i disseny. Actualment resideix a Tokio, la fotografia és la seva passió i les seves obres apareixen a revistes publicades a tot el món.

En aquest projecte Nagone explora la identitat personal a través d‘imatges on la seva cara apareix emmascarada per objectes quotidians. L’eterna pregunta “qui sóc?” es pot respondre a través d’un autoretrat? Però l’artista considera que la identitat personal s’ha de crear i no pas trobar. Perquè la creació d’un mateix fa créixer les pròpies possibilitats i allibera les persones d’autoanàlisis innecessàries i/o pèrdues a la recerca d’un mateix.

En els seus autoretrats els rostres s’oculten per explorar aquesta idea i per evitar que l’espectador es construeixi idees preconcebudes. La cara humana diu alguna cosa sobre l’interior dels individus, però també pot desinformar l’espectador i conduir-lo a reforçar estereotips. En els autoretrats es mostra a si mateixa en escenes quotidianes, però també en situacions extraordinàries, de manera que el seu treball captura també allò inesperat o allò que desitja.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop