Menú
0 Àrea client

Naturalitat a les cabelleres de la New York Fashion Week

Amb el pretext que els cabells passen desapercebuts a les passarel·les, la pàgina web Refinery 29 ha recollit els pentinats imprescindibles de la New York Fashion Week d’enguany. I ja us avisem: s’acosta la primavera i poden ser aptes per a núvies o dames d’honor.

Monyos naturals. Diverses cases com Vera Wang han presentat recollits simples però elegants amb nusos i flocs de cabells més esbarriats. Semblen fets a cuita corrents però requereixen assecador, producte i modelatge amb les mans.

Ones. Seguint en la línia de pentinats naturals, també es van poder veure cabells ondulats i “poc revolucionaris”, com els de la casa Rodarte, que els aconseguia després d’un rentat amb xampú sec, raspallat i moldejar-los amb els dits.

Pixie. En el cas del pixie presentat per Rag & Bone, no és un look tant de carrer. Es tracta d’un pentinat extrem, gairebé androgin, en què s’han portat els cabells cap al centre, superposant-los al serrell.

Trenats. També es van deixar veure estils a base de trenes: més d’una en un mateix pentinat o cues de cavall nuades. Una altra mostra de naturalitat.

Modernitat en les cues. Oi que no semblen les cues de sempre, les de les cases de Victoria Beckham o Suno? Les posh ponny tails han arribat per quedar-se.

Rainbow. Ja us havíem parlat de les melenes rainbow. En les que va presentar Jeremy Scott el color naixia de l’arrel i s’acabava abans del serrell per donar pas a un altre to, aquest cop natural.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop