Els tractaments de primavera pels cabells

A la primavera el nostre cos fa canvis a molts nivells, un d’ells és el canvi de la temperatura corporal que afecta als cabells i al cuir cabellut. Per això es molt possible que patim més caigudes del cabell o pèrdues de densitat, que afecten des de l’arrel fins les puntes, perdent la seva força I resistència.

Uns dels tractaments ideals per començar a preparar el cabell i el cuir cabellut, serien els fangs, ja que purifiquen i descongestionen el cuir cabellut. I quan aquest esta sa la resta també se’n beneficia.

Un cop purificat el cuir cabellut és recomanable aplicar alguna ampolla o loció per la caiguda durant 40 dies que es el temps que necessita el nostre organisme per assimilar-lo i processar-lo.

També és ideal fer algun dels nostres tractaments de nutrició, hidratació i força , per començar a preparar els cabell per les pujades de temperatura, l’exposició al sol i a l’aigua de la piscina i el mar.

Per saber quin tractament necessiten els teus cabells t’invitem a venir a qualsevol dels nostres salons, et farem un diagnòstic gratuït i et recomanarem el millor pel teu cas.

Leave a comment