Els talls de cabell Top d’aquest estiu, i també de la tardor

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6

Les tendències de talls de cabell que més hem vist aquest estiu i que seguirem veient a la tardor  són talls còmodes i fàcils de pentinar que donen un aire fresc i juvenil, tant a les cabelleres llargues com amb tallats minis, més atrevits. A continuació te’n fem un petit resum:

CABELL DESFILAT: Melenes llargues ben desfilades que ens donen moviment i fluïdesa per suportar bé les altes temperatures i també ideal per les primeres nits fredes.

BLUNT BOB o MINI A CAPES: Melena just per sota de la mandíbula ben despuntada o a capes, perfecte per els cabells fins. Ens aportarà volum i un acabat natural. Per les més atrevides hi podem afegir un serrell ben recte.

SERRELL DE CORTINA: Una tendència que hem vist molt sovint durant es últims mesos, molt pràctic i còmode de portar, dóna un aire juvenil i desenfadat. Et dóna la llibertat d’enretirar-lo quan vulguis, ja que està molt integrat a la melena.

MIDI: Un clàssic que no passarà mai de moda, melena recte just per sota les espatlles que dóna un aire sofisticat sense perdre la comoditat a l’hora de pentinar.

MELENES RECTES: Per no fer un canvi massa radical també trobem melenes ben llargues i rectes que donen densitat i un aspecte sa als teus cabells.

CARRÉ: Melena recta per sota la mandíbula perfecte per a qualsevol tipus de rostre.

Si no t’acabes de decidir passa per qualsevol dels nostres salons i et farem una proposta personalitzada, segons el que vols i per potenciar al màxim el teu atractiu.

Leave a comment