Menú
0 Àrea client

Els talls d’aquest estiu

Doncs ja hem entrat al juliol i som de ple a l’estiu. Sabem que aquest és un estiu molt desitjat i com sempre volem informar-vos dels pentinats que any rere any són els més demandats a les perruqueries espanyoles, i que segurament us poden interessar. El fi i el cap, l’estiu és una època que invita a alliberar-se, a canviar i a sortir de la rutina de l’hivern. T’hi animes?

. Mitja melena: un dels pentinats més demandats de cada estiu per la seva versatilitat i comoditat.
. Pixie bob: ideal per cabells fins i normals, consisteix en un tall pixie amb capes més llargues.
. Midi shaggy: perfecte pels cabells ondulats, ja que permet lluir els rinxols al natural. És un tall a capes amb volums triangulars.
. Long bob: serien les melenes que arriben a la clavícula, és una bona forma de sanejar els cabells a l’estiu i treure volum per passar menys calor.
. Pixie: un tall fàcil de pentinat que cada estiu és un èxit.
. Melena rodona amb serrell: l’estiu sempre és una bona època per experimentar amb el serrell, aquest tipus de pentinat escau molt bé a les persones amb rostres allargats i rectangulars.
. Tomboy: és un tall de cabells curts amb els laterals més curts i amb major llargada a la part frontal.
. Melena surfera: es tracte d’una cabellera llarga i lleugerament a capes perquè sigui fàcil donar-li textura i deixar-la assecar a l’aire.
. Melena a capes: les ondes i els rinxols són els reis de l’estiu i aquest tipus de talls els potencien, per tant és una aposta guanyadora durant aquesta època.
. Tall carré: mitja melena recta que pot portar o no serrell amb capes molt suaus per generar moviment.
. Melena a les espatlles: l’opció preferida per les melenes llargues que volen conservar la llargada per poder-se fer cues, trenes, etc. però que busquen un canvi.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop