Cruella hair style

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5

L’últim èxit de Disney té molt a veure amb la història, la conversió de la jove creativa i estafadora Estella, en l’estrident i venjativa Cruella, però també amb la caracterització d’aquest personatge.
Avui ens fem eco d’una entrevista que han realitzat a la perruquera Nadia Stacey, responsable dels característics cabells blancs i negres de Cruella.

En primer lloc comenta que per crear el personatge es va inspirar en l’època punk, en cantants com la Debbie Harry de Blondie i la Nina Hagen, i en dissenyadors com Alexander McQueen, John Galliano i Vivienne Westwood.
Un dels fonaments de la caracterització del personatge va ser la diferent coloració de les dues parts dels cabells: blanc i negre, que només canvia quan l’Estella s’intenta adaptar al món de la moda i es tenyeix els cabells de vermell. Per aquesta caracterització va utilitzar diferents perruques i comenta que el repte més gran va ser crear el mateix pentinat a la part negre i a la part blanca, ja que els cabells es comportava de forma totalment diferent.

Des d’aquí aplaudim la feina feta per aquesta professional, que sense dubte ha ajudat molt a fer més creïble el personatge.

Leave a comment