El secret per tenir una melena perfecte

consells-melenes-llargues_1
consells-melenes-llargues_2
consells-melenes-llargues_3
consells-melenes-llargues_4
consells-melenes-llargues_1consells-melenes-llargues_2consells-melenes-llargues_3consells-melenes-llargues_4

Just l’altre dia parlàvem de la que les melenes seran una de les grans tendències de la temporada, avui us volem explicar com podeu cuidar-la:

1 – Una bona alimentació, és un dels punts primordials per lluir una bona melena. Tenim èpoques en que notem com menys densitat de cabell, poc brillo , irritació al cuir cabellut, cabell sec, puntes obertes i més trencadisses… Us recomanem seguir una bona alimentació aportant el nostre organisme les vitamines necessàries, com pot ser ferro, potassi, omega o àcid fòlic, etc … notareu un canvi a millor cabells amb més brillo, més densitat i cabells més resistents.
2 – Raspallar els cabells a diari, amb un raspall millor si aquest no és de ferro ni té boles a les puntes.
3 – Compte amb les eines d’escalfor, mai han de superar els 200 graus ja que a partir d’aquesta temperatura els cabells es deshidraten. Sempre els prepararem amb un protector tèrmic adequat per cada tipus de cabell, tindrem un millor resultat per realitzar el brushing i els cabells estaran més elàstics i brillants.
4 – A l’hora de rentar-los utilitzarem xampús adequats per cada tipus de cabell, tractant arrels ( cuir cabellut ) i puntes. Aplicant condicionador o en cas de voler tractar amb més profunditat una mascareta un cop per setmana o cada 15 dies, aquesta s’ha de deixar actuar de 5 a 30 minuts, després molt ben esclarit, que no quedin residus de productes els cabells i a ser possible fer-ho amb aigua freda. També és recomanable no anar a dormir amb els cabells molls.
5 – Tallar els cabells per tal de que creixin sans i amb força evitant les antiestètiques puntes obertes.
6 – Utilitzar productes d’styling adequats per cada necessitat com poden ser sèrums ,ceres ,espumes, gels…. per donar un acabat perfecte!

Amb tots aquests consells aquest hivern podreu lluir una melena perfecte ;)

Deixar un comentari