Com preparar els cabells per l’estiu?

Igualment com ens hidratem la pell abans de prendre el sol, també és necessari hidratar el cabell, preparar-lo amb olis com per exemple l’argan, extracte de te integral o mascaretes hidratants, per proporcionar-li aigua i nutrició.

Com a professionals us recomanem no esperar a tallar el cabell desprès de l’estiu, el millor és fer un repàs abans de l’estiu i al finalitzar l’estiu tornar-hi una mica més, i així ens podem estalviar tallar més del que nosaltres voldríem en realitat.

Amb el color és el mateix, val més portar un bon color acabat de fer i no esperar a la tornada i portar un color molt desgastat, perquè després és més difícil aconseguir un bon resultat.

També us recomanem com a tractament preventiu la queratina, ara tenim una oferta per 99€ a tots els nostres salons , ja que permet no fer servir planxes ni assecadors perquè aporta brillantor, nutrició i evita l’encrespament, així que els cabells es fan menys malbé.

Per últim comentar que tenim tota una gamma de productes solars que ajuden a prevenir i reparar els cabells exposats al sol, piscina, sal, etc.

 

Leave a comment