Menú
0 Àrea client

Com cuidar els cabells de fantasia?

Quan es fan aquest tipus de treballs, les cures als cabells són molt importants. Si segueixes el consells que et donem a continuació: el color et durarà més i l’estat del mateix serà millor.

Abans de realitzar el treball és molt recomanable fer el tractament de Olaplex per preparar i enfortir el cabell.
Tot dependrà molt del color que es vulgui, però normalment s’ha de decolorar el cabell, per això aquest tractament pot ser d’entre una i cinc sessions , una a la setmana seria perfecte. Després de la coloració moltes vegades també es continua fent aquest tractament.

Els colors de fantasia queden molt superficials al cabell, molt semblants als banys de color, per aquest motiu tenen més manteniment.

Rentar amb aigua una mica freda també ens farà durar mes el color, i evitar exposicions directes al sol i aigües tractades com poden ser de piscines , allargarà la durada.

Des de Carol Bruguera també recomanem rentar el cabell de fantasia amb xampús adequats per cabell de color que són menys agressius, respecten i fan durar molt més els colors. També és molt important hidratar i nodrir-lo amb un bon condicionador, i aplicar un cop per setmana una mascareta, que també pot ser amb pigment, per donar mes vida a la coloració.

Trigger Sidebar Cart0
×
La teva cistella està buida. Anar a la Shop