Color a casa o al saló?

En aquesta època de pandèmia que ens ha tocat viure hem hagut d’aprendre tots a espavilar-nos, ja que 2 mesos a casa ens van fer adonar de tots els serveis que consumim diàriament, compres, assessorament en coses quotidianes al petit comerç, estètica i com no perruqueria. Justament d’aquest tema en volem parlar avui.

És veritat que posar un tint sembla que no tingui massa misteri, però a l’hora de la veritat hi ha un munt de petits detalls a tenir en compte:

. Comencem pel diagnòstic del color, cada persona és un món i a vegades l’elecció de color pot resultar complicada, alçada de to, reflexes, correctors, protectors, mil detalls que fan que el resultat sigui un o un altre!
A més cada casa de coloració és diferent per tant es corre el risc que tot i posar el mateix color, l’acabat sigui totalment diferent!

. Per altra banda hi ha l’aplicació, que en molts casos pot crear aigües en l’acabat o podem tapar sense voler els reflexes que portàvem que tant ens agradaven!

. I tot això sense contar que al saló acaba sent com un moment per una mateixa per desconnectar, llegir, que et mimin...

És veritat que això pot semblar que té una solució ràpida, visitar el saló per solucionar-ho. Però també és veritat que a vegades el procés pot ser llarg.
Hem de pensar que el cabell té memòria, i que els serveis tècnics que ens realitzem condicionen de manera directa els propers resultats. És per això que en alguns casos hi ha serveis que són incompatibles, ja sigui per l’estat del cabell, o bé les formulacions de cada coloració…

Sabem que a nivell econòmic pot semblar més car la visita al saló, però també hem de tenir en compte que això cobreix la tranquil·litat de tenir un professional que pot veure tots aquests matisos i que gràcies a tots els seus coneixements sempre t’oferirà la solució més adequada.

A més ara estem de promoció amb el color, i qualsevol servei de coloració que et facis fins a finals de març, et sortirà gratis!

Leave a comment